Blogger 7 temel seo ipuclari

Blogspot Bloglar için 7 Temel SEO İpuçları


Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) en iyi blog deneyimi için öğrenmek için en önemli şeydir.
Uygun bir blog optimizasyonu olmadan,  arama motorlarından etkileyici trafik almak imkansızdır. Son birkaç gündür, ben 7 temel SEO İpuçları paylaşmak istedim acemi blogcular çok için.


Yani, Blogspot Bloglar için en iyi 7 temel SEO İpuçlarına bir göz atalım . Eğer herhangi bir nedenle önce cevapsız yeni şeyler öğrenmek olabilir.



Blogspot  Arama Motoru Optimizasyonu İpuçları

Aşağıda size yararlı olacak ipuçları ve püf noktaları vardır Google ve diğer arama motorları için blogunuza optimize . Dikkatle okuyun ve blog sevimli hale ve arama motorları için güven layık blogunuza hepsini geçerlidir.


1. Özel Robotlar Başlık Etiketleri

Bizzat dostu SEO için kendi blogları yapmak için kendi bloglar için yapabileceğiniz blogcular için bazı ayarlar vardır. Bunlardan biri ayarı Özel Robotlar Başlık Etiketler. Doğru etiketleri özel robotlar başlıklarını kullanmak için bu yararlı olacak. Bu ayarları yönetmek çok kolaydır. Aşağıdaki bilgiye bir göz atın.



2. Özel Robots.txt

Uyarı! Dikkatli kullanın. Bu özelliğin yanlış kullanılması, blogunuzun arama motorları tarafından yok sayılmasına neden olabilir.
Özel robots.txt arama motoruna blogunuzun belirli sayfalarını taramaması için talimat vermenin bir yoludur (“tarama”Googlebot gibi tarayıcıların içeriğinizi inceleyerek, diğer kişiler aradığında bulabilmeleri için dizine eklenmesi anlamına gelir). Örneğin, blogunuzda kişisel nedenlerle veya blogunuzun genel temasını yansıtmadığından göstermek istemediğiniz bölümler olduğunu varsayalım. Burası, bu sınırlamaları netleştireceğiniz yerdir.Çok fazla kafanız karışmasın aşağıda detaylı olarak bulacaksınız..





3. Optimize Blog Yazı Başlıkları

Yazı başlıkta en az bir anahtar kelime  kullanın. Çekici olun,bilgilendirici olun. Daha iyisi, yazınızın başlığını anahtar kelime ile başlamak.. 

4. Görüntü Optimizasyonu

Kesinlikle birçok bloglarda mesajların arasında ilgili görüntüleri görebilirsiniz. Görüntüler sadece içerik görünümünü geliştirmek değil, aynı zamanda blog mesajları optimize etmek önemli bir rol oynar. Bizim Blog yazılarına görüntülerin etkin kullanımı yaparsanız, o zaman arama motorlarından gelen ekstra trafik elde edebilirsiniz. Blogger görüntü optimizasyonu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için yazı altına izleyin.



5. İç Bağlama SEO

Birçok acemi blogcular kendi iç bağlantılarını optimize etmekte başarısız ya da dahili olarak birbirlerine yazılarda bağlantı yok. Bundan gerçekten kaçınmak gerekir büyük bir hatadır. 
İç bağlantı sadece bizim blog sayfası görüşlerini artar ama aynı zamanda arama motorlarında iyi bir sıralama için SEO açısından önemlidir. Eğer aynı hatayı yapıyorsan, sonra da iç bağlantıları optimize etmek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız var demek.



6. Arama Motorları


Bizim blog optimizasyonu ile hazır olduğunuzda, o zaman Google'ın webmaster aracı bizim blog göndermeniz gerekmektedir. Blogging kariyerinde başarılı olmak için organik trafik üretmek gerekir.Google gibi arama motorları aracılığıyla blogunuza gelen trafik demek.
Yeni bir blogger iseniz o zaman sizinde bunu bilmeniz gerekir Google Web Yöneticisi Araçları .Bu, Google kendisi tarafından sağlanan harika bir araçtır. Google tarafından kendi blog veya web sitesi endeksi almak için blogcular ve yöneticileri için yararlıdır ve aynı zamanda bizim blogun tarama oranını artırmak için yardımcı olur.




7. Sizin blog Yük Geliştirmek


Blogunuzun yüklenmesi çok zaman alırsa, o zaman ziyaretçilerin geri gidecek ve tekrar ziyaret etmemeği bile düşünecektir. Bu blogunuzun hemen çıkma oranı artar ve trafik kaybedersiniz. Onlar en iyi kullanıcı deneyimini oluşturmak istiyorum çünkü Arama motorları hızlı yükleme bloglar daha fazla değer vermek. Bu blogu yükleme süresini optimize etmek için çok önemli bu yüzden. Ben Blogunuzun yükleme hızını artırmak için yardımcı olabilecek bazı ipuçları .


  • Kullanmadığınız eklentileri Kaldırın
  • Seo uyumlu bir tema kullanın
  • Resimleri optimize edin       Oku
  • Ana sayfa yönlendirmelerinden kaçının
  • Çok sayıda reklam kullanmayın
  • En çok görüntülenen sayfalarınızı hızlandırın

Görüşleri!

Ben henüz kadar benim blog paylaşılan bu yazı Blogspot Bloglar için tüm SEO İpuçları belirtmiştik. Benim gelecekteki mesajlar daha kaliteli ipuçları ve püf noktaları vereceğim. Tüm bu ipuçları kendi değerine sahip. Yani, tek tek inceleyin göz ardı etmeyin ve blogunuzun trafik akışını almak için mümkün olduğunca blogunuza optimize edin. 

E-Mail Aboneliği:
*E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*
Previous
Next Post »