Site ici backlink insaati



İç bağlantı kurma nedir?


İç bağlantı Arama Motoru Optimizasyonu tekniği blog veya okuyucularına web sitesinin kullanılabilirlik ve onlara okumak için daha alakalı içerik sağlayan  başka bir yazı bağlamaktır.

Düz bir deyişle,

İç bağlantı kurma veya iç bağlantı, bir köprü vasıtasıyla bir sayfa / ilgili bilgiler başka bir sayfa veya  yazıya bağlanması işlemidir.İşte kaynak etki ve hedef etki hem de aynıdır.



Neden etkin iç bağlama yapmalıyım?



Etkili bağlantı kurma sonuçta doğru sıralamada size yardımcı olacak birçok yararları ile birlikte geliyor. İşte iç bağlama yararlarından bazıları şunlardır.
Uygun yönlendirme:
Bu aynı zamanda botlara aynı şeyi söyler ve sitenin güvenilirliğini artırır.
Örneğin: benim yazı Robots txt dosyası oluşturma ben burada bu yazıma bir bağlantı verdim Özel robot başlık etiketleri . Bu konuda bağlama uygun olan başka bir makale olduğunu bilmek botlar yanı sıra, okuyucularada yardımcı olacaktır.
Çıkma oranlarını azaltır
Bir okuyucu blogunuzda bir makale okur ve benzer makale veya tartışma götüren bir yazı ile ilgilidir bir bağlantı bulduğunda Evet, daha onu sitenizde daha uzun tutmak için bekleyebilirsiniz. Bu da olacak sitenizin çıkma oranlarını düşürmek .


Sıralaması düşük yazılarınız için diğer sayfalara link 
Bloğunuzda  bir yazınızın sıralaması  düşükse Bloğunuzda çok okunan  ilgili bir mesaja  bir bağlantı yerleştirebilirsiniz yüksek page rank veya yetkisine sahip olduğunda. Bu bağlantılı sayfaya link  geçecek ve o sayfa daha iyi performans başlayacaktır.





E-Mail Aboneliği:
*E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*
Previous
Next Post »