Google Webmaster site haritasi gonderme

Google Web Yöneticisi Araçları (Google Webmaster)  için Blogger Site Haritası Gönder?

Blogging kariyerinde başarılı olmak için organik trafik üretmek  gerekir.
Google gibi arama motorları aracılığıyla blogunuza gelen trafik demek. 
Yeni bir blogger iseniz o zaman sizinde bunu bilmeniz gerekir Google Web Yöneticisi Araçları .Bu, Google kendisi tarafından sağlanan harika bir araçtır. Google tarafından kendi blog veya web sitesi endeksi almak için blogcular ve yöneticileri için yararlıdır ve aynı zamanda bizim blogun tarama oranını artırmak için yardımcı olur.

Sadece Google Web Yöneticisi Araçlarında blogunuzun sahipliğini doğrulamak ve daha sonra basit bir site haritası göndermeniz gerekir. 
Bu çok önemlidir Google'a blogger site haritası göndermek blogunuza ve içeriği hakkında Google'a bilgi gönderir SEO açısından çok önemlidir. Yeni mesajlar ile blogunuzu güncelleyin zaman, sizin site haritası arama motorlarında kolayca endeksi onları yardımcı olur. Şimdi Google Web Yöneticisi Araçları blogger site haritasını nasıl ekleyeceğimizi görelim.


Google Web Yöneticisi Araçları için Blogger Site Haritası Gönder

Aşağıda blogspot blog site haritası göndermek için  gereken bazı basit adımlara bakalım.

Google Webmaster site haritasi gonderme
  • Google Web Yöneticisi Araçları .giriş yapalım
  • Site haritası eklemek istediğiniz blog başlığı tıklayınız.
  • Kontrol panelinden TARAMA sekmesine tıklayın
  • Site Haritaları sekmesine tıklayın
  • SITE HARITASI EKLEME/TEST ETME   b
  • butonuna tıklayın



Site Haritasını ekleyeceğimiz alana geldik

Metin alanına aşağıdaki kodu ekleyin.

/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

Bu eklemek için gereken blogger blog için site haritası kodudur.
  • Basın " Site Haritası Gönder butonuna ".
  • Sayfayı yenileyin.
Tebrikler!  Blogunuza sitemap gönderme işlemini bitti.
Not: Yukarıdaki sitemap sadece 500 mesaj için çalışacaktır. Blogunuza yayınlanan 500'den fazla Mesajları varsa, o zaman bir daha sitemap eklemek gerekir. Bütün prosedür aynı olacak ama şu anda bu kodu eklemek zorundasınız.

atom.xml? yönlendirme = false & start-index = 501 & max-results = 500


Google Web Yöneticisi Araçları teslim sitemap kolayca içerik bulmak için arama motorları tarafından kullanılan bir XML site haritası olduğunu. Bizim blog okuyucuları için çok HTML site haritası vardır. Bizim okuyucular kolayca tek bir yerde blog mesajların tümünü görmek ister böylece bizim bloga site haritası sayfası eklemek gerekir. Ziyaretcileriniz istediği  yazıyı okumak için işlerini kolaylaştıracak. Eğer blogger bir site haritası sayfası eklemek için nasıl bilmiyorsanız, o zaman burada sizin için bir öğretici olduğunu.


Yorumlar

Bu, Google Web Yöneticisi Araçları blogger site haritası eklemek için adım, adım kılavuz  oldu.Eğer okumaya değer bulduysanız, daha sonra sosyal medya arkadaşlarınızla paylaşın lütfen. Eğer herhangi bir geri bildirim, öneri ya da herhangi bir soru varsa o zaman bu yazı altında yorum yapmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız en kısa sürede cevap verilecektir. 







E-Mail Aboneliği:
*E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*
Previous
Next Post »